Audun Hetland

- FOREDRAGSHOLDER - EVENTYRER - FORSKER Contact Me
Stacks Image 439
Hva gjør du når eventyrlysten er større enn både lommebok og vurderingsevne? Kjøper en billig båt, tar med studiebøkene om bord og flytter lesesalen ut på de syv hav. Reidar Gregesen, Audun Hetland og Ole Andreas Jenssen gjorde akkurat det. Tilfeldigvis kom fotografen Yngve Rakke ombord. Han kom tilbake ombord flere ganger. Hans film, kombinert med guttenes egne opptak ble til TV-serien Eventyrlig seilas som gikk på TV2 i 2008. TV-serien ble også nominert til Gullruten for beste dokumentarserie.
Stacks Image 410
Episode 1 Norge - Påskeøya
Uten et snev med seilerfaring, men fulle av pågangsmot kjøper de tre guttene, Reidar Gregersen, Ole Andreas Jenssen og Audun Hetland en seilbåt og legger i vei. I dette programmet følger vi guttene i forberedelsene, over Atlanterhavet og helt frem til Påskeøya. Se første episode..
Stacks Image 417
Episode 2 Påskeøya - Alaska
Ole Andreas bestemmer seg for å reise hjem til Marianne når Sumithra ankommer Tahiti. Han kommer ikke tilbake. Audun og Reidar fortsetter. Men etter halvtannet år i tropene er de klare for nye utfordringer. De setter kursen nordover - til Alaska. Se andre episode..
Stacks Image 424
Episode 3 Alaska - USA
De har ankret så mange ganger før at alt går på autopilot. Det er da det blir farlig - og det er da det skjer. Audun glemmer å sjekke tidevannstabellen og det som ser ut som en fin ankring i en fredelig bukt blir mye mer dramatisk enn de hadde forestilt seg. Saken blir ikke bedre av at det kryr av grizzlybjørner som er mer enn nysgjerrige. Se tredje episode..
Stacks Image 431
Grønland - Norge
I siste episode setter Sumithra kursen for Grønland. Her blir det både fjellklatring, røyefiske og store problemer i drivisen. Se siste episode..