Audun Hetland

- FOREDRAGSHOLDER - EVENTYRER - FORSKER Contact Me

eventyr på tv

Stacks Image 362
Eventyrlig seilas TV-serie Hva gjør du når eventyrlysten er større enn både lommebok og vurderingsevne? Kjøper en billig båt, tar med studiebøkene om bord og flytter lesesalen ut på de syv hav. Reidar Gregesen, Audun Hetland og Ole Andreas Jenssen gjorde akkurat det. Tilfeldigvis kom fotografen Yngve Rakke ombord. Han kom tilbake ombord flere ganger. Hans film, kombinert med guttenes egne opptak ble til TV-serien Eventyrlig seilas som gikk på TV2 i 2008. TV-serien ble også nominert til Gullruten for beste dokumentarserie. Se TV-serien her..
Stacks Image 369
Eventyrlig seilas til Pingvinland
Det gjensto et siste kontinent på lista - Antarktis. En dag ringer en gammel kjenning fra New Zealand og lurer på om guttene har lyst å være med, Audun og Reidar satte seg på flyet til Sør-Amerika. Det skulle bli en fantastisk seilas i en slående vakker natur, gjennom flere orkaner og til et dyreliv som savner sidestykke. Her ser du fall i bresprekk, halsbrekkende kajakkstunt, reinsdyrjakt med lasso og mye mye mer. Etter turen klippet Applaus Film og TV den timeslange dokumentaren som gikk påTV2 lille nyttårsaften 2008. Se dokumentaren i videogalleriet..
Stacks Image 376
Baffin Island
Et bilde av en vegg hadde brent seg fast på netthinna. Majestetisk, speilblank, overhengende og uklatret. Med tre hundre kilo klatreutstyr i bagasjen og en drøm i lommen satte vi ut for å bestige den vanskelige drømmen. Virkeligheten skulle vise seg å være enda vanskeligere. Audun hadde som vanlig med seg videokamera. Her får du et unikt innblikk i livet i en storvegg hvor guttene bor sammen to og to på snaue to kvadratmeter i telt som henger i løse lufta en kilometer over bakken. Etter turen klippet TMM produksjon to programmer fra turen som begge gikk på TV2 i serien Reisemål. Se TV-programmene i videogalleriet..