Audun Hetland

- FOREDRAGSHOLDER - EVENTYRER - FORSKER Contact Me

LOADING

Eventyrlig seilas


Lyst på en kveld med gode historier? Dette er fortellingen om guttene som starter sprekkfulle av pågangsmot og uten et snev av seilerfaring. Det går som det må gå – galt. Gang på gang. Båten blir snudd på hodet i en stygg storm utenfor Colombia, og de overlever på medvind og flaks. De går dieseltomt midt i ingenting ute på Stillehavet, men treffer tilfeldigvis en gammel russisk tankbåt. De ankrer inne på tidevannsflata i Alaska og er omringet av grizzly bjørner. De går seg fast i drivisen utenfor østkysten av Grønland. Hver gang lærer guttene noe nytt, lista blir heva og planen forlenga. Sånt blir det gode historier av.


Foredrag Audun Hetland Alaska
Turen startet fra Norge, over Atlanterhavet og fortsatte Stillehavet rundt, via Japan og Alaska. Hjemturen gikk over det nordlige Atlanterhavet via Canada og Grønland. Vi møter etterkommerne fra mytteriet på Bounty, blir tatt til fange av fremmedlegionen, dykker med hai, ligger værfast månedsvis i Japan og finner restene etter kannibalene på Salomonøyene.
En fasinerende historie om en tre år lang tur – til steder du ikke en gang visste fantes.

Turen har blitt både bok og TV-serie. Mer enn 10 000 mennesker har sett foredraget.
Du finner mer informasjon under "Eventyr"

Et helprofft foredrag med bilder i National Geographic kvalitet. Men foredraget er mer enn bare flotte bilder og film. Det går inn i hvordan de unge seilerne opplever uventede situasjoner og hvordan vennskapet deres utvikler seg. Dette gjør konseptet spennende, også for dem som ikke er interessert i seiling.
- Axel Nissen-Lie redaktør Seilas.